Onze seminarie- en vergaderfaciliteiten zijn dicht bij de Brusselse ring gelegen, tussen het centrum van Brussel en de luchthaven van Zaventem:

Minervastraat 5
B-1930 Zaventem
T +32 (0)2 275 00 75
F +32 (0)2 275 00 70
info@contrast-lawseminars.be

Onze seminarie- en vergaderfaciliteiten zijn goed bereikbaar en voorzien van ruime gratis parkeergelegenheid.

Hoe ons bereiken?

Openbaar vervoer | Met de wagen

Met de trein kan u afstappen:

  • In het station van Diegem.
    Vervolgens neemt u bus ‘282 Mechelen- Zaventem’ en stapt u af aan de halte Zaventem Minerva.
  • In het station van Zaventem(dorp).
    Vervolgens neemt u bus ‘282 Zaventem- Mechelen’ en stapt u af aan de halte Zaventem Minerva.

Meer info op de sites van NMBS en De Lijn.

Komende van de luchthaven van Zaventem

contrast law seminars ligt op minder dan 5 minuten per taxi van de luchthaven.

Vanuit het westen (Gent, Kortrijk, Rijsel) of het noorden (Antwerpen, Nederland)

Wanneer u de Brusselse Ring heeft bereikt, volgt u de ‘Ring ‘RO’ richting Zaventem’. Neem vervolgens ‘afrit 3 Diegem Zuid - Zaventem Noord – Kantorenzone’. Blijf rechts aanhouden. Op het einde van deze weg slaat u rechtsaf (Hector Henneaulaan). Ga rechtdoor tot 200m na het eerste kruispunt. De Minervastraat is de eerste straat links na de verkeerslichten. Ons gebouw is het tweede gebouw aan de linkerzijde.

Vanuit het zuiden (Namen, Luxemburg) of oosten (Leuven, Luik, Duitsland)

Wanneer u de Brusselse Ring heeft bereikt, volgt u de ‘Ring ‘RO’ richting Zaventem’. Neem vervolgens ‘afrit 3 Diegem - Zaventem Centrum’. Sla linksaf bij de verkeerslichten en steek de brug (Hector Henneaulaan) over. Na ongeveer 400 meter rijdt u een kruispunt met verkeerslichten voorbij. De Minervastraat is de eerst straat links na de verkeerslichten. Ons gebouw is het tweede gebouw aan de linkerzijde.

Vanuit Brussel centrum

Verlaat Brussel via E40 snelweg in de richting van de luchthaven (Zaventem) / Leuven / Luik (Liège). Wanneer u de Brusselse Ring heeft bereikt, verlaat u de E40 en volgt u de ‘Ring ‘RO’ Zaventem’.Vervolgens neemt u onmiddellijk ‘afrit 3 Diegem – Zaventem Centrum’. Sla linksaf bij de verkeerslichten en steek de brug over(Hector Henneaulaan). Na ongeveer 400 meter rijdt u een kruispunt met verkeerslichten voorbij. De Minervastraat is de eerste straat links na de verkeerslichten. Ons gebouw is het tweede gebouw aan de linkerzijde.


Google Maps